Zeniális

Tudatos mindennapok

Tízmilliószoros nap - vagy amit akartok

A tízmilliószoros napok az utóbbi években mintha az ezobiznisz népszerű termékeivé avanzsáltak volna.

 Valami olyasmi ez mint ami a karácsonnyal történt; arra a néhány napra mindenki szeret mindenkit, a csapból is szívecskék és dzsingölbelsz folyik, hogy aztán újra kezdődjön a marakodás.

 Eme jeles napokon mindenki olyan pozitív próbál lenni amennyire csak lehet, mindenféle bőségteremtő praktikákat próbálnak ránksózni de azért nézzük csak meg közelebbről a dolgot mi is történik pontosan;

Mivel ezeken a napokon minden teremtésünk tízmilliós szorzóval megy adásba, az erőltetett pozitivitás is csak erőlködést generál. Mert valljuk be; a legtöbbünk még messze van a megvilágosodott istenember minőségtől, van bőven tudatalatti blokk és elakadás tehát nagy valószínűséggel ha folyamatosan arra fókuszálsz, hogy minden gondolatod pozitív legyen, egyrészt idő előtt elfáradsz másrészt biztos lehetsz benne, hogy ha nem akarsz negatív gondolatokat szinte csak azok fognak felbukkanni :) ha túlnyomórészt velük van tele a tudatalattid akkor nyilván az fog tízmilliószoros erővel adásba menni és azon nem sokat változtat egy " bőségvarázslat" vagy manifesztációs gyakorlat.

 Bármelyik nap lehet tízmilliószoros és fordítva; ha még nem vagy kellően tudatos édesmindegy tízmilliószoros nap van-e vagy sem. 

 Tanácsot adni pedig lehet, hogy így manifesztálj meg amúgy de nem érdemes. Nincs két ember aki egyformán látná a világot. Mindenkinek egyéni útja van és az isteni időzítés szerint érkeznek dolgok az életünkbe éppen akkor amikor megértünk rá. Sem hamarabb sem később, pontosan akkor amikor megértettük önmagunk, hogy hogyan bánunk az energiákkal a tudatunkkal, nekünk mi működik és mi nem.

 De ez is csak az én nézőpontom, szóval el ne hidd inkább találd meg a tiéd ;)

 

Kép: Pinterest

A bejegyzés trackback címe:

https://zenialis.blog.hu/api/trackback/id/tr3918340965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Zeniális

Segítség a tudatos mindennapokhoz.

Friss topikok

Címkék

adidas (1) Alázat (1) Álhír (1) Álom (2) Álomfejtés (1) Álomüzenetek (1) Angyalok vállán (1) Anyák napja (1) Árnyékok (1) Azért vagy beteg (1) A hegyen (1) A talpam (1) A tűznél (1) Béla (1) Biblia (1) bicajozás (1) Bizalom (1) blog (1) Buddha (2) Bűn (1) Cicamátrix (1) Csakegypillanat (1) Csalódás (1) Csendben ülök (1) Ébredés (1) Édesanyám (1) Ég (1) Egy s ég (1) Egy vagyok (1) Elengedés (1) Életeken át (1) Emlék (1) Energia (1) Energiagyógyászat (1) Erdő (3) Ezobiznisz (1) Fák (1) Felfelé zuhanni (1) FelsőbbÉn (1) Felsőbbén (1) FengShui (1) Flow (1) foghúzás (1) fogkrém (1) Galád pillanat (1) GONDviselés (1) Gúnya (1) GyújtsdMegBennemÚjraAtüzet (1) Haiku (1) Hajnalban (1) Hétfő (1) Hétköznapok (1) Hiába (1) Hit (2) Holdtánc (1) Infláció (1) Irodalom (61) Ismerős idegen (1) Isteniidőzítés (1) Jeges tavon (1) Jelenben lenni (1) Joker (1) Jóslás (1) Kapcsolatok (1) Kapu (1) karácsonyicsoda (1) Karma (1) Kezdődikahét. (1) Kint a napon (1) Kívánság (1) költészetnapja (1) Könnyedén (1) Könyv (1) Körforgás (1) Kortárs magyar (69) leégés (1) Ma éjjel (1) Megvilágosodás (1) Memento (1) Mester (1) Mind egy (1) Most (1) Napfény a falon (1) Naplemente (1) Nézőpont (2) Óda a probiotikumhoz (1) Ölelés (1) Öngyógyulás (1) Önuralom (1) öregedés (1) Őszi alkony (1) Őszi depresszió (1) Őszi kép (1) Őszi séta (1) Papírhajó (1) papucs (1) Pók (1) pozitív gondolkodás (1) RelightMyFire (1) Romlott ketchup (1) Roncsvers (1) Sajátvers (66) spiritualitás (5) Spiritualitás (13) Stressz (1) Szavak nélkül (1) Szentimentális (1) Szerelem (1) szerelem (1) Szeretet (4) Szikra (1) Szorongás (1) Tarot (1) Tavasz (1) Tea (1) teleportálamacskám (1) Telihold (1) Teljesség (1) Tízmillószorosnap (1) Tonik (1) Tudatalatti (3) Tudatosság (15) Tükör (1) Unalom por (1) Út (1) utazás (1) Úton lenni (1) Válaszok a ködben (1) Vallomás (1) Vers (63) Vicc (1) Viszonzatlan szerelem (1) Zen (3) Zeniális (3) Címkefelhő
süti beállítások módosítása