Zeniális

Tudatos mindennapok

Varázspapucs

Természetesen előtte való este, hogy be kellett költöznöm a szájsebészetre jutott eszembe, hogy vennem kellene egy papucsot mert otthon csak egy lábujjközös van amit a zoknival hordva úgy néznék ki mint egy párosujjú patás. Szóval elmentem az egyik kínai üzletbe és egyrészt meglepődtem, hogy azóta mióta utoljára papucsot vettem mekkora lett a választék másrészt meg ledöbbentem milyen rohadt drágák ezek a műanyag vackok. Láttam cápaalakút, kiskutyásat, kiscicásat, pónisat, flittereset, snassz habszivacsból 49-es méretűt (ami árvíz esetén még életet is menthet mert akár tutajként is használható), terepmintásat, bolyhosat, és a kedvenceimet a "sport" felirattal ékesítetteket. Nemcsak azért a kedvenceim mert ezek a legolcsóbbak hanem mert mára ikonikus darabok lettek.

 Régen, itt mindig lefagyott nálam a szoftver mert mégis milyen sportot lehet papucsban űzni ?! A klasszikusok közül bizonyára nem sokat, úgy értem nehéz lenne benne rúdugrani, marathont futni, úszni meg pláne. Vannak azért határesetek mint mondjuk a ping-pong vagy a boksz bár az utóbbi sanszos, hogy már megint a tré kategória mert az intenzív lábmunka közben könnyen összeakadhatnak. Bár most inkább arra gondolok, hogy ez amolyan lázadás a divat ellen, szinte már jelképpé nőtte ki magát. Valami olyasmit üzen, hogy ha egy filléres sport felirattal ellátott papucsod van, akkor téged alapvetően irritálnak a konvenciók és az értékítéleted nem merül ki abban, hogy megvegyél minden sz@rt csak azért mert mondjuk az van ráírva, hogy adidas. 

 Három injekcióval eme eszmefuttatás után a műtőben azon morfondíroztam, hogy vajon a felettem lévő fények még a műtős lámpából származnak, esetleg már úton vagyok a másik oldalra, vagy pedig éppen idegenek kísérleteznek rajtam. A kapucnis fazon pulcsimon pörgött boldog boldogtalan én meg zsibbadt fejjel tűrtem ahogy darabokban vésik ki az állkapcsomból a fogam. Egy gyerekkori rossz emlék miatt félek a foghúzástól mint a tűztől viszont itt mindenki extra kedves, mosolygós, barátságos, nyomát sem látom az egészségüggyel kapcsolatos rémhíreknek.

Lehet a mágikus papucsom az oka.

A bejegyzés trackback címe:

https://zenialis.blog.hu/api/trackback/id/tr1318311881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Zeniális

Segítség a tudatos mindennapokhoz.

Friss topikok

Címkék

adidas (1) Alázat (1) Álhír (1) Álom (2) Álomfejtés (1) Álomüzenetek (1) Angyalok vállán (1) Anyák napja (1) Árnyékok (1) Azért vagy beteg (1) A hegyen (1) A talpam (1) A tűznél (1) Béla (1) Biblia (1) bicajozás (1) Bizalom (1) blog (1) Buddha (2) Bűn (1) Cicamátrix (1) Csakegypillanat (1) Csalódás (1) Csendben ülök (1) Ébredés (1) Édesanyám (1) Ég (1) Egy s ég (1) Egy vagyok (1) Elengedés (1) Életeken át (1) Emlék (1) Energia (1) Energiagyógyászat (1) Erdő (3) Ezobiznisz (1) Fák (1) Felfelé zuhanni (1) FelsőbbÉn (1) Felsőbbén (1) FengShui (1) Flow (1) foghúzás (1) fogkrém (1) Galád pillanat (1) GONDviselés (1) Gúnya (1) GyújtsdMegBennemÚjraAtüzet (1) Haiku (1) Hajnalban (1) Hétfő (1) Hétköznapok (1) Hiába (1) Hit (2) Holdtánc (1) Infláció (1) Irodalom (61) Ismerős idegen (1) Isteniidőzítés (1) Jeges tavon (1) Jelenben lenni (1) Joker (1) Jóslás (1) Kapcsolatok (1) Kapu (1) karácsonyicsoda (1) Karma (1) Kezdődikahét. (1) Kint a napon (1) Kívánság (1) költészetnapja (1) Könnyedén (1) Könyv (1) Körforgás (1) Kortárs magyar (69) leégés (1) Ma éjjel (1) Megvilágosodás (1) Memento (1) Mester (1) Mind egy (1) Most (1) Napfény a falon (1) Naplemente (1) Nézőpont (2) Óda a probiotikumhoz (1) Ölelés (1) Öngyógyulás (1) Önuralom (1) öregedés (1) Őszi alkony (1) Őszi depresszió (1) Őszi kép (1) Őszi séta (1) Papírhajó (1) papucs (1) Pók (1) pozitív gondolkodás (1) RelightMyFire (1) Romlott ketchup (1) Roncsvers (1) Sajátvers (66) spiritualitás (5) Spiritualitás (13) Stressz (1) Szavak nélkül (1) Szentimentális (1) szerelem (1) Szerelem (1) Szeretet (4) Szikra (1) Szorongás (1) Tarot (1) Tavasz (1) Tea (1) teleportálamacskám (1) Telihold (1) Teljesség (1) Tízmillószorosnap (1) Tonik (1) Tudatalatti (3) Tudatosság (15) Tükör (1) Unalom por (1) Út (1) utazás (1) Úton lenni (1) Válaszok a ködben (1) Vallomás (1) Vers (63) Vicc (1) Viszonzatlan szerelem (1) Zen (3) Zeniális (3) Címkefelhő
süti beállítások módosítása