Zeniális

Tudatos mindennapok

Szorongás és stressz

Csodálatos vagy!

Emlékezz erre !

Az utóbbi időben főleg párkapcsolati problémákkal kerestek meg és azt vettem észre ( magamon is) hogy szinte kivétel nélkül mindannyian jókora adag megfelelési kényszert cipelünk magunkkal ami az önértékelési problémákból ered. 

Generációkon át tanultuk azt, hogy akkor leszünk jó emberek és szerethetőek ha másokat magunk elé helyezünk és megalázkodva lemondunk önmagunkról, az igényeinkről mások javára.

Az alázat önazonosságot jelent a megalázkodás pedig önmagamról lemondást.

Ez a minta nemcsak a párkapcsolatokra van káros hatással hanem egyéb életterületekre is beszivárog és egyenlőtlen, alá/fölé rendelt viszonyokat eredményez arról nem beszélve, hogy rengeteg lelki, mentális és aztán fizikai elváltozás okozója.

A szorongás mára népbetegség lett amelyről tévesen az kering a köztudatban, hogy a stressz váltja ki. A stressz csak felerősíti de nem kiváltja. 

Alapvetően a szorongás egy jelzés, hogy elnyomjuk bizonyos lélekrészeinket sőt akár a teljes egyéniségünket, nem a saját életünket éljük. Jellemzően emésztési problémák kísérik, hiszen fel nem dolgozott, "meg nem emésztett"  érzelmek állnak mögötte.

 És mi történik ha nem oldjuk meg?

Az emésztési problémák miatt fokozatosan felhalmozódnak a méreganyagok a belekben és a májban. A csökkent májfunkció hatással lesz a nyirokmirigyekre, a hasnyálmirigyre, aztán a pajzsmirigyre majd a vérnyomásra és így tovább....jó esetben felismerik a kiváltó okot rosszabb esetben elkezdik csak a májat vagy csak a pajzsmirigyet vagy az időközben kialakult diabéteszt vagy bélgyulladásos tüneteket kezelni és ezzel tovább rontani a helyzeten. A gyógyszerek tovább terhelik a májat és az egész szisztéma pár év alatt összeomlik....

Az emberi test egy csodálatos és összetett rendszer de csak a Szellemmel és a Lélekkel való egységben tud EGÉSZségesen működni.

 

Megköszönöm ha támogatod a munkám és a következő bejegyzések/videók elkészítését:

https://www.donably.com/ficsor-karol

y

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zenialis.blog.hu/api/trackback/id/tr5318391083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Zeniális

Segítség a tudatos mindennapokhoz.

Friss topikok

Címkék

adidas (1) Alázat (1) Álhír (1) Álom (2) Álomfejtés (1) Álomüzenetek (1) Angyalok vállán (1) Anyák napja (1) Árnyékok (1) Azért vagy beteg (1) A hegyen (1) A talpam (1) A tűznél (1) Béla (1) belső gyermek (1) Biblia (1) bicajozás (1) Bizalom (1) blog (1) Buddha (2) Bűn (1) Cicamátrix (1) Csakegypillanat (1) Csalódás (1) Csendben ülök (1) döntések (1) Ébredés (1) Édesanyám (1) Ég (1) együttérzés (1) Egy s ég (1) Egy vagyok (1) Elengedés (1) elengedés (1) Életeken át (1) Emlék (1) Energia (1) Energiagyógyászat (1) energiák (1) Erdő (3) Ezobiznisz (1) fájdalom (1) Fák (1) Felfelé zuhanni (1) Felsőbbén (1) FelsőbbÉn (1) FengShui (1) fényésárnyék (1) Flow (1) foghúzás (1) fogkrém (1) Galád pillanat (1) GONDviselés (1) Gúnya (1) GyújtsdMegBennemÚjraAtüzet (1) Haiku (1) Hajnalban (1) hatodikérzék (1) Hétfő (1) Hétköznapok (1) Hiába (1) hibázni (1) Hit (2) Holdtánc (1) illúziók (1) Infláció (1) Irodalom (62) Ismerős idegen (1) Isteniidőzítés (1) Ítélkezés (1) Jeges tavon (1) Jelenben lenni (1) Joker (1) Jóslás (1) kapcsolatok (1) Kapcsolatok (1) Kapu (1) karácsonyicsoda (1) Karma (1) karmatörés (1) Kezdődikahét. (1) Kint a napon (1) Kívánság (1) költészetnapja (1) Könnyedén (1) Könyv (1) Körforgás (1) Kortárs magyar (70) leégés (1) Ma éjjel (1) megengedés (1) Megvilágosodás (1) Memento (1) Mester (1) Mind egy (1) Most (1) Napfény a falon (1) Naplemente (1) Nézőpont (2) Óda a probiotikumhoz (1) Ölelés (1) Öngyógyulás (1) Önuralom (1) öregedés (1) Őszi alkony (1) Őszi depresszió (1) Őszi kép (1) Őszi séta (1) Papírhajó (1) papucs (1) Pók (1) pozitív gondolkodás (1) RelightMyFire (1) Romlott ketchup (1) Roncsvers (1) sajátvers (1) Sajátvers (66) Spiritualitás (16) spiritualitás (7) Stressz (1) Szavak nélkül (1) Szentimentális (1) szerelem (1) Szerelem (1) Szeretet (4) Szikra (1) Szorongás (1) Tarot (1) Tavasz (1) Tea (1) teleportálamacskám (1) Telihold (1) Teljesség (2) természet (1) tisztulás (2) Tízmillószorosnap (1) Tonik (1) Tudatalatti (7) Tudatosság (22) Tükör (1) Unalom por (1) Út (1) utazás (1) Úton lenni (1) Válaszok a ködben (1) Vallomás (1) Vers (63) Vicc (1) Viszonzatlan szerelem (1) Zen (3) zeniális (3) Zeniális (3) Címkefelhő
süti beállítások módosítása