Zeniális

Tudatos mindennapok

A tükör törvénye

Többnyire azok a kapcsolódásaink nyomogatják a gombjainkat akik közel állnak hozzánk hiszen egy számunkra jelentéktelen embertől kevésbé esik rosszul ha nem úgy viselkedik velünk ahogyan azt elvárnánk.

 Tegyük fel, történt velünk valami a múltban, amit érzelmileg nem dolgoztunk fel, és tudat alatt ezt az elakadást "sugározzuk" magunkból. Olyan embereket fogunk vonzani, akik a viselkedésükkel aktiválják ezt az érzést, hogy felfigyeljünk a sérült lélekrészeinkre. 

Sohasem a másikat kell megváltoztatni, hiszen ő is érzelmileg sérült, ezért tudott a mi rezgésünkhöz kapcsolódni. Nem a másik viselkedésének az okait kell boncolgatni, hanem a bennem felmerülő érzéseket kell beazonosítani, felismerni, feloldani. Ugyanúgy, mint amikor belenézünk reggel a tükörbe és megállapítjuk, hogy kócosak vagyunk. Nem a tükörképet kezdjük el piszkálgatni, hanem megfésülködünk.

Amint kidolgozzuk magunkból ezeket a tudatalatti rögzüléseket és felülírjuk a hibás programot, megváltozik a frekvencia amit sugárzunk magunkból. 

 Ha a kapcsolódásnak mélyebb karmikus okai vannak akkor jó eséllyel a másikban is gyógyulnak ugyanazok a traumák és halad velünk vállvetve a változás útján illetve mi is nyomogatjuk az ő gombjait ezért legyünk türelmesek és szeretetteljesek.

 Minden kapcsolat/ kapcsolódás addig tart ameddig van mit tanítani a másiknak, vagy ha már nincs akkor addig amíg nincs nagy eltérés a rezgésszintek között és kölcsönösen emelik egymást.

Akik sokat és rendszeresen dolgoznak magukon gyakran azért magányosak, mert a gyors fejlődésüket nem tudja lereagálni az univerzum hiszen mire az aktuális tudatállapotnak megfelelő társak megjelenhetnének addigra már változott a frekvencia. 

Ez csak addig tart ameddig az intenzív tisztítások által el nem jutunk a nyugodtabb vizekre, amikor már csak arra kell figyelni, hogy ne teremtsünk újabb érzelmi blokkokat.

 

Megköszönöm ha támogatod a munkám és a következő bejegyzések/videók elkészítését:
https://www.donably.com/ficsor-karoly

A bejegyzés trackback címe:

https://zenialis.blog.hu/api/trackback/id/tr1618380663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Zeniális

Segítség a tudatos mindennapokhoz.

Friss topikok

Címkék

adidas (1) Alázat (1) Álhír (1) Álom (2) Álomfejtés (1) Álomüzenetek (1) Angyalok vállán (1) Anyák napja (1) Árnyékok (1) Azért vagy beteg (1) A hegyen (1) A talpam (1) A tűznél (1) Béla (1) Biblia (1) bicajozás (1) Bizalom (1) blog (1) Buddha (2) Bűn (1) Cicamátrix (1) Csakegypillanat (1) Csalódás (1) Csendben ülök (1) Ébredés (1) Édesanyám (1) Ég (1) Egy s ég (1) Egy vagyok (1) Elengedés (1) Életeken át (1) Emlék (1) Energia (1) Energiagyógyászat (1) Erdő (3) Ezobiznisz (1) Fák (1) Felfelé zuhanni (1) FelsőbbÉn (1) Felsőbbén (1) FengShui (1) Flow (1) foghúzás (1) fogkrém (1) Galád pillanat (1) GONDviselés (1) Gúnya (1) GyújtsdMegBennemÚjraAtüzet (1) Haiku (1) Hajnalban (1) Hétfő (1) Hétköznapok (1) Hiába (1) Hit (2) Holdtánc (1) Infláció (1) Irodalom (61) Ismerős idegen (1) Isteniidőzítés (1) Jeges tavon (1) Jelenben lenni (1) Joker (1) Jóslás (1) Kapcsolatok (1) Kapu (1) karácsonyicsoda (1) Karma (1) Kezdődikahét. (1) Kint a napon (1) Kívánság (1) költészetnapja (1) Könnyedén (1) Könyv (1) Körforgás (1) Kortárs magyar (69) leégés (1) Ma éjjel (1) Megvilágosodás (1) Memento (1) Mester (1) Mind egy (1) Most (1) Napfény a falon (1) Naplemente (1) Nézőpont (2) Óda a probiotikumhoz (1) Ölelés (1) Öngyógyulás (1) Önuralom (1) öregedés (1) Őszi alkony (1) Őszi depresszió (1) Őszi kép (1) Őszi séta (1) Papírhajó (1) papucs (1) Pók (1) pozitív gondolkodás (1) RelightMyFire (1) Romlott ketchup (1) Roncsvers (1) Sajátvers (66) spiritualitás (5) Spiritualitás (13) Stressz (1) Szavak nélkül (1) Szentimentális (1) Szerelem (1) szerelem (1) Szeretet (4) Szikra (1) Szorongás (1) Tarot (1) Tavasz (1) Tea (1) teleportálamacskám (1) Telihold (1) Teljesség (1) Tízmillószorosnap (1) Tonik (1) Tudatalatti (3) Tudatosság (15) Tükör (1) Unalom por (1) Út (1) utazás (1) Úton lenni (1) Válaszok a ködben (1) Vallomás (1) Vers (63) Vicc (1) Viszonzatlan szerelem (1) Zen (3) Zeniális (3) Címkefelhő
süti beállítások módosítása